Plona is een super lieve vrouw die je een goed en rustig gevoel geeft achter het stuur. Ik ging altijd met plezier lessen en vond het gewoon jammer dat ik haar niet meer zou zien nadat ik mijn rijbewijs gehaald had. Door jou lieve Plona heb ik mijn rijbewijs zo snel gehaald! Plona raad ik iedereen aan en ohja ze is ook nog super gek!!!

Kelly -

Rijschool Plona is een rijschool welk open staat voor iedereen. Plona is een kundig rij-instructrice, omdat Plona snel kan zien wat jouw sterke en minder sterke kanten zijn. Hierdoor voel je je al snel op je gemak. Plona is rustig, maar ook duidelijk. Ze laat de leerling wennen en ze weet na een paar lessen wat je nodig hebt. Het is echt een rijschool voor iedereen!

Manon -

De lessen van Plona waren erg leerzaam en gezellig. Zeker aan te raden!

Mark -

Waarom Autorijschool Plona?


  • Ervaring

    Autorijschool Plona geeft al meer dan 15 jaar autorijles!

  • Auto

    Bij Autorijschool Plona volg je lessen in een Audi A1 (goed onderhouden, rook- en huisdiervrij).

  • Faalangst

    Wij helpen mensen met faalangst en zullen er alles aan doen om je het vertrouwen te geven dat je het kan, dat je vertrouwen hebt in jezelf en dat je controle hebt over de auto.

  • Één instructrice, één auto, wel zo fijn!

    Autorijschool Plona heeft 1 instructrice en 1 auto, dat is wel zo fijn!


Autorijschool Plona: ‘Serieus, maar wel met humor ‘. Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk zijn of haar rijbewijs behalen. Maar helaas, in een paar lessen is dat tegenwoordig niet meer mogelijk.

Het verkeer is veel drukker en agressiever  dan voorheen. Daarbij zijn ook de risico’s groter geworden. Daarom is het heel belangrijk dat je op een veilige, sociale en verantwoorde manier deelneemt aan het verkeer.

Hoeveel lessen hiervoor nodig zijn  is vooraf niet te zeggen. De één leert nu eenmaal sneller dan de ander. Wij leren iedere leerling stap voor stap alle onderdelen die nodig zijn voor het autorijden aan. Belangrijk is dat er vooral geen paniek wordt gezaaid. Wij  brengen jou vol zelfvertrouwen  naar het eindexamen.

Wij besteden veel aandacht aan:

-Het verkeersinzicht
-Het zelfstandig rijden
-Gevaarherkenning

Hierdoor leer je kwalitatief, veilig, verantwoord en sociaal autorijden.

Waarom Autorijschool Plona?

-Auto: Audi A1 1.4 TDI sportback
-Je bepaalt zelf het tempo van je rijopleiding
-De lesprijzen zijn vooraf bekend
-Goed opgeleide instructrice
-Veel ervaring met faalangstigen

Rijbewijs halen vanaf 16 of 17 jaar? Zo werkt het:

Bij Autorijschool Plona zijn 16,5 en 17 jarigen eveneens van harte welkom.

LET OP: je mag het praktijkexamen pas afleggen als je 17 jaar bent! Het is wel mogelijk om met 16,5 jaar je theorie-examen B af te leggen.

Ben je 17 jaar en geslaagd voor je rijbewijs? Je mag nu rijden onder begeleiding (vergeet hiervoor niet je begeleiderspas online aan te vragen!).

Pas als de leeftijd van 18 jaar is bereikt, mag men zelfstandig autorijden.


Foto's

Neem contact met mij op





Meest Gestelde Vragen & Laatste Nieuws


Een les duurt gemiddeld een uur.

Je mag vanaf 16,5 jaar rijles nemen voor je autorijbewijs. Vanaf 17 jaar mag je praktijkexamen doen mits je een theoriecertificaat hebt.

Dat is van te voren niet te zeggen, omdat elk mens verschillend is. De een leert sneller dan de ander.

2todrive is een experiment waarbij een jonge bestuurder op 17-jarige leeftijd zijn of haar rijbewijs heeft gehaald, met een ervaren bestuurder mag rijden. De ervaren bestuurder (coach) moet 27 jaar of ouder zijn en minimaal 5 jaar een autorijbewijs in bezit hebben. Voor meer informatie kan je op de website van 2todrive kijken: http://www.2todrive.nl

Je kan je theorie examen aanvragen op de site van het CBR: https://www.cbr.nl/auto-theorie-aanvragen.pp?

Ik geef les van maandag tot en met zaterdag. In de zomermaanden geef ik 's avonds les tot 19:30 uur.

Tot 24 uur voor aanvang van de rijles, mag de rijles kosteloos worden afgezegd/verplaatst (uitgezonderd onvoorziene omstandigheden). Let op: de kosten voor de les worden in rekening gebracht als er niet tijdig (24 uur voor aanvang les) wordt afgezegd.

Kies uit: contante betalingen of op rekening.

Schakel titel

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Secured By miniOrange